BulgarianEnglish

Общи условия

Скъпи клиенти,

Моля прочетете внимателно нашите общи условия за пазаруване през modmyride.eu собственост на фирма “СВЕ АУТО” ЕООД ЕИК: 205069205 с адрес на управление гр.София жк.Лев Толстой бл.46 ап.89 тел. за връзка 0876 502530.

1. Продуктов асортимент:

Онлайн магазин modmyride.eu предлага богата гама продукти и аксесоари. Стоките, предлагани на този електронен магазин са с гарантирано качество. Публикуваните на сайта описания на предлаганите стоки са с информативна цел. Възможно е да бъдат допуснати технически грешки.

2. Ценова политика:

Цените на стоките посочени на сайта са крайни и не включват цената за доставка до клиента. Цените на продуктите могат да бъдат променяни, без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална, към момента на поръчката. Цените обявени в сайта са с ДДС!

3. Заявки и  поръчки:

modmyride.eu предоставя опростен и интуитивен интерфейс за създаване на поръчка без да е необходима регистрация и предоставяне на лични данни като ЕГН, адрес на местоживеене и други лични данни. След като оформите поръчката си изберете линковете водещи към количката, където са изброени всички избрани от Вас продукти с количества и цени. След като потвърдите поръчката, на посоченият от Вас e-mail адрес ще получите потвърдително писмо с номер и дата на поръчката и нейното съдържание.

4. Условия и срокове:

Стоките, поръчани в modmyride.eu се доставят от 1 до 3 работни дни от получаване на поръчката. Когато продукта не е наличен, ние сме длъжни да Ви уведомим в горепосочения срок. modmyride.eu не носи отговорност за забавяне на поръчките по вина на куриерската фирма, неточен адрес или други обстоятелства.

5. Условия за гаранция, рекламация и връщане на продуктите/право на отказ/:

Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на четиринадесет дни от датата на получаване на стоката.
В този случай modmyride.eu е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.
Сумите се възстановяват в брой или чрез наложен платеж. Потребителят е длъжен да съхранява получените от modmyride.eu стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите.
За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани,без да е нарушена цялостта на опаковката и касовят бон да е прикрепен към тях.
Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя.При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.
На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите.
modmyride.eu има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство.
В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща и се изпраща друг продукт като заявения или се възстановява в пълен размер заплатената сума на самия продукт. В този случай транспортните разходи са за сметка на modmyride.eu
Рекламации се приемат по e-mail или телефон, като клиентът посочва причините за предявената рекламация.modmyride.eu си запазва правото да не приеме констатацията на клиента, ако прецени, че основанието му за рекламация е неоснователно или е следствие на неправилна употреба от страна на клиента.
modmyride.eu уведомява клиента за становището си на посочения от него телефон или e-mail.

6. Замяна на закупена стока и/или право на отказ от поръчка:

Ако клиентът по някаква причина желае да замени закупеният от него продукт, той има право да го направи, като в този случай разходите за връщане на продукта и изпращане на ново-заявения са за сметка на клиента.
В случай на разлика в стойността на новата и старата поръчка, то тя се компенсира от клиента.
Клиентът има право да откаже приемането на пратката, ако сумата, която следва да заплати на куриера не съответства на дължимата.В този случай, Ви молим да се свържете незабавно с modmyride.eu за отстраняване на несъответствието.
Ако при самото получаване на стока има липси незабавно се свържете с modmyride.eu или откажете да приемете стоката.Рекламацията се удостоверява със запис в товарителницата от получателя.
В случай че клиента вземе пратката на своя отговорност и не предяви своите претенции пред куриера, рекламация не се приема.

7. Гаранция на продуктите:

Всички продукти, предлагани от СВЕ АУТО ЕООД разполагат с гаранция съгласно действащото законодателство.
Всяка стока се изпраща на клиента с касов бон/фактура, издадена от СВЕ АУТО ЕООД. При повреда в рамките на гаранционния срок стоката се изпраща до СВЕ АУТО ЕООД за сметка на клиента. След отстраняване на повредата – се връща на клиента за сметка на клиента. Връщането и изпращането е с куриерска фирма.
Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

8. modmyride.eu  права и задължения:

modmyride.eu е длъжен да спазва стриктно Закона за защита на личните данни, да защитава предоставената от клиента лична информация и данни, да достави поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес.
modmyride.eu има право да не достави поръчаните продукти при посочени не-вярни адрес и/или телефон.
modmyride.eu не носи отговорност за посочената от производителя информация за продуктите, както и за повреди/щети(материални и нематериални) нанесени в следствие на използването на продуктите.
Възможни са разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани и устройства, както и на снимачната апаратура.

9. Клиентът  права и задължения:

Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, e-mail и адрес за доставка, да заплати цената на поръчаните от него стоки, както и определената сума за доставка, да получи поръчаните стоки, като осигури възможност за приемането им, да НЕ извършва недействителни поръчки, да НЕ дава некоректни и незаслужени отзиви за даден продукт или да предоставя каквато и да е било друга невярна информация в публичното пространство и на трети лица. Клиентът има право да получи поръчаните от него продукти, да се откаже от тях в срок от 14 работни дни от датата на доставка, спазвайки изискванията на ЗЗП.

10. Изчерпана наличност:

Някои от продуктите е възможно да бъдат изчерпани.
В този случай се налага
екипът на modmyride.eu да направи поръчка от доставчика.
За поръчка с изчерпани артикули е нужно авансово плащане в размер на 50% от стойността на поръчката.
Авансово плащане може да се направи с куриерска фирма Еконт,чрез паричен превод до:
СВЕ АУТО ЕООД
тел.0876502530
гр.София офис Еконт Толстой
Клиентът е длъжен да предостави номер на паричният превод на office@modmyride.eu
При такъв вид поръчка,клиентът ще бъде уведомен по телефон или e-mail за сроковете на доставка.
При евентуален отказ на поръчка с авансово плащане от страна на клиент,авансовото плащане не се възстановява.