BulgarianEnglish

LED плафони за регистрационен номер BMW E81 E87 E87N E85 E63 E64

Цена:33.00 лв.
Категории: ,

Описание

LED плафони за регистрационен номер подходящи за:
E81 3D Hatchback 07~11
E875D hatchback 04~06
E87 LCI 5D Hatchback 07~11
F20 5D Hatchback 12~
E63 2D Coupe 04~07
E63 LCI 2D Coupe 07~
E63 M6 2D Coupe 05~10
E64 2D Cabrio 04~07
E64 LCI 2D Cabrio 07~
E64 M6 2D Cabrio 05~10
F12 2D Coupe 11~
F13 2D Cabrio 11~
F06 4D GC Sedan 13~
Z4/E85 2D Cabrio 02~06
Z4/E85 LCI 2D Cabrio 06~08
Z4/E85 Z4M 2D Cabrio 04~08
Z4/E86 2D Coupe 05~08
Z4/E86 Z4M 2D Coupe 05~08
Z4/E89 2D Cabrio 09~
K48 1600GT

24 SMD диода с висока мощност.
6500K бяла цветна светлина
Директен монтаж без преправяне с ОЕМ № 632671657 35 632671932 94

Be the first to review “LED плафони за регистрационен номер BMW E81 E87 E87N E85 E63 E64”

*