BulgarianEnglish

Тапа за отвор за ламбда сонда

Цена:14.00 лв.

Описание

Тапа за отвор за ламбда сонда.

Резба : M18x1,5

Mатериал: стомана

Be the first to review “Тапа за отвор за ламбда сонда”

*