BulgarianEnglish

Топка с маншон за скорости за VW POLO 2002-2009

Цена:22.00 лв.

Описание

Tопка с маншон за скоростен лост с 5 скорости за VW POLO 2002-2009
Високо качество на изработка.
Направена от качествени и здрави материали – Еко кожа, гума, пластмаса и метал.
Вход на топката: 12 мм
Директен монтаж без преправяне.
Цена:22лв (топка+маншон)
Проверете диаметъра на вашия скоростен лост преди поръчка.

Be the first to review “Топка с маншон за скорости за VW POLO 2002-2009”

*